Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Kwaliteitsmanagement kan een complexe kwestie zijn die zwaar op u drukt. En daar begint mijn rol:

Als extern kwaliteitsadviseur inventariseer ik welke kwaliteitsnormen en -systemen op uw organisatie van toepassing zijn. Ik kijk samen met u naar uw huidige werkprocessen en adviseer u over eventuele wijzigingen. Mocht bijvoorbeeld een nieuw klachtenmanagementsysteem of auditprogramma nodig zijn, dan help ik u om dat te realiseren.

Onze samenwerking begint altijd met een verkennend gesprek. Gezamenlijk stellen wij een opdrachtformulering op die leidt tot een offerte. Als u die accepteert, ga ik aan de slag met de door u aangewezen betrokkenen. Bij langdurige inzet of meer complexe opdrachten kan het zijn dat ik eerst een startopdracht uitvoer om vervolgens de rest van het project vorm te geven.

Wat ik concreet voor u doe, hangt uiteraard af van de opdracht. Ik beheers de complete kwaliteitmanagement tool box en weet ook van wanten op het gebied van risicomanagement, operational compliance, projectmanagement, procesmanagement enz.

Naast de concrete resultaten van mijn werk geven opdrachtgevers ook aan dat ik door mijn pragmatisch enthousiasme rust breng in hun kwaliteitsorganisatie. Meer reacties kunt u vinden op de pagina Testimonials.

Als meewerkend projectmanager werk ik graag samen met uw managementteam en overige medewerkers. Deze constructie zorgt ervoor dat kwaliteit binnen uw organisatie een breed draagvlak krijgt endat is essentieel voor succes.

Succes betekent dat u vol vertrouwen kunt uitzien naar het volgende bezoek van uw toezichthouder of certificerende instelling.

MEER

Testimonials

Samenwerking met Roger is prettig, collegiaal en professioneel. Samenwerking vooral op het gebied van kwaliteitssystemen die voor de operatiekamers van toepassing zijn.

Frank Duijn OK en CSA- manager, BovenIJ ziekenhuis

Roger heeft binnen korte tijd een aanzienlijke set procesbeschrijvingen opgesteld voor ons bedrijfsonderdeel. Hij heeft hierbij een groot aantal mensen binnen onze organisatie betrokken. Dit heeft samen met zijn kennis en ervaring geleid tot een kwalitatief uitstekend resultaat, zelfs binnen de zeer uitdagende planning die er lag. Een bijzondere prestatie!.

Xander Houtenbos Opdrachtgever, NedTrain (Haarlem)

I hired Roger myself. He did not fail the high expectations of the first moment. He is well organized, sociable and can deliver high quality productions under pressure. He grew to become a personal friend.

Roel Jonkhoff Oncoloog-hematoloog, BovenIJ ziekenhuis