Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Q4y aan de slag bij het Havenbedrijf Rotterdam

Het uitzicht vanuit mijn nieuwe werkplek in het World Port Center, Rotterdam, Kop van zuid.

 

 

 

In oktober 2018 is Q4y een mooie opdracht gegund bij  het Havenbedrijf Rotterdam. Gedurende de komende maanden zal ik me in samenwerking met de professionals van de afdeling Port Development richten op het consolideren en upgraden van het procesmodel. Hiermee wil Q4y een impuls geven aan het kwaliteitssysteem van dit prachtige bedrijf in een van de economische hot spots van Nederland.


Havenbedrijf Rotterdam werkt aan het versterken van de concurrentiepositie van de Rotterdamse haven.  Het Havenbedrijf biedt klanten alles wat nodig is voor de vlotte en veilige doorvoer en bewerking van grondstoffen en goederen. Ook heeft het oog voor de werk- en leefomgeving in de haven én investeert het doorlopend in bestaand en nieuw havengebied, zoals Maasvlakte 2.

Port Development ontwikkelt en realiseert de Rotterdamse haveninfrastructuur, -gebieden en vastgoed met als doel goederenstromen en bedrijven te accommoderen, zowel aan land- als aan waterzijde. Duurzaamheid, bereikbaarheid, commerciële en visuele aantrekkelijkheid staan daarbij centraal. Het Project Management Office (PMO) is verantwoordelijk voor het professionaliseren en beheren van de projectmanagementmethodiek en is verantwoordelijk voor de ondersteuning van de projectmanagers op de beheeraspecten tijd, geld, kwaliteit en risico’s.