Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Q4y Quality for you is het adviesbureau voor kwaliteitsmanagement van Roger Leenders.

Als zelfstandig adviseur sta ik u terzijde bij het bereiken van uw kwaliteitsdoelen. Kwaliteit is een voorwaarde voor het voortbestaan van uw organisatie. Kwaliteit zorgt voor vertrouwen. Dat vertrouwen krijgt u van uw stakeholders als zij weten dat u uw zaken op orde heeft. Maar dat gaat niet vanzelf. Daarvoor heeft u effectieve managementsystemen nodig. Systemen om uw processen te beheren, de kwaliteit en veiligheid van uw producten of diensten te garanderen, en niet te vergeten de integriteit van uw bedrijfsvoering. Dat is wat Q4y kan leveren.

Als u mij inschakelt, ga ik voor u zowel op strategisch als op tactisch niveau aan de slag met de verbetering van uw kwaliteit- en procesmanagement. Kwaliteitsmanagement is in mijn ogen geen technische aangelegenheid. Sterker nog, zonder menselijke interactie is optimale kwaliteit geen haalbare kaart.

Op deze website vindt u informatie over mijn aanpak en over de verschillende soorten opdrachten die ik voor u kan uitvoeren. Natuurlijk vindt u hier ook reactiesvan organisaties waarvoor ik projecten heb mogen uitvoeren. Verder is deze site ook een platform voor mijn blogposts en een online kiosk voor mijn publicaties.